Caminul meu, sau sursa mea de energie

O vorba din popor zice ca nu e loc precum acasa, iar pentru majoritate acasa nu inseamna altceva decat familia. E locul unde ne reunim pentru a uita de stresul si grijile de peste zi, relaxandu-ne in compania celor dragi, mici si mari, deopotriva.
Mai bine previn, decat sa tratez.
La fel ca orice parinte, doresc ca puii mei sa creasca si sa se dezvolte intr-un mediu sanatos si curat, insa asta nu este posibil de fiecare data. Curiozitatea si spiritul jucaus al celor mici, devin uneori problemele celor mari. Fragilitatea si neatentia copiilor ii predispun catre infestarea cu diferite specii de paraziti, atat externi, cat mai cu seama interni. Daca problema nu este luata in serios si nu efectuati o deparazitare corespunzatoare, practic expuneti infestarii toate persoanele cu care cei mici au contact, incepand cu dumneavoastra. Pentru ca un singur lucru este cert in privinta parazitilor – NU EXISTA IMUNIZARE.

Pornind pe aceasta premise, adultii trebuie sa inteleaga ca indepartarea parazitilor devine o prioritate si ca inclusiv ei trebuie sa urmeze un tratament, fie el doar preventiv. In scurt timp, asemeni unui bulgare de zapada, o problema minora devine o avalansa ce poate pune stapanire pe familia ta. Produsele Dr Hulda Clark si solutia noastra de deparazitare te pot ajuta sa mentii echilibrul, sanatatea si bucuria celor dragi tie, intr-un mod natural si eficient, asa cum doar natura o poate face.
Evita neplacerile si bataile de cap si zambeste in fiecare zi, stiind ca sanatatea nu este o problema in sanul familiei tale.

Para Clark Kit – Portia de sanatate pentru intreaga familie

Para Clark Kit este alcatuit dintr-un flacon de capsule din coaja de nuca neagra, unul de capsule de pelin si unul de capsule de cuisoare. Optional, recomandam un flacon de capsule de niacinamida, ca adjuvant hepatoprotector, in cazul celor cu un istoric problematic al ficatului (hepatite, ciroze, insuficiente, etc). Para Clark Kit se recomanda tuturor celor care sunt infestati cu paraziti, sau viermi intestinali si nu numai, intrucat programul Para Clark Kit realizeaza totodata si o detoxifiere totala a organismului. Recomandam un tratament de deparazitare atat a copiilor, cat mai ales al adultilor, cu Para Clark Kit, minim de 2 ori pe an, sau de fiecare data cand dau semne de boala. Vanzarea Para Clark Kit va este facilitata de echipa DrHuldaClark, iar pretul sau este de 305 lei (TVA inclus).
Modul de administrare a capsulelor de coaja de nuca neagra impreuna cu capsulele de pelin si cuisoare din Para Clark Kit se realizeaza conform anexei.

100% natural si fara efecte secundare

Para Clark Kit cuprinde cate un flacon de coaja de nuca neagra, capsule de pelin, capsule de cuisoare. Optional recomandam anministrarea de niacinamida celor cu probleme ale ficatului.
1. 1 flacon Capsule Coaja Nuca Neagra (Black Walnut Hull) 360 mg/capsula 50 capsule;
2. 1 flacon Capsule Pelin (Wormwood) 365 mg/capsula 100 capsule;
3. 1 flacon Capsule Cuisoare (Cloves) 500 mg/capsula 100 capsule.

*In functie de varsta copilului, urmati dozele de tratament mentionate in tabelul pentru adulti de mai sus, urmand sa finalizati tratamentul in ziua echivalenta cu varsta copilului dumneavoastra (de ex: un copil de 6 ani, va urma tratamentul timp de 6 zile conform specificatiilor dozelor zilnice din tabelul pentru adulti- click aici). *NU recomandam administrarea Para Clark Kit femeilor insarcinate si celor care alapteaza, fiindca nu se cunosc efectele pe care le-ar putea avea asupra fatului. Pentru detalii si comenzi privind Para Clark Kit accesati site-ul nostru Dr. Hulda Clark.