Pchate Dr. Clark detoxifiere rinichi
 

Pachet Dr. Clark eliminare pietre rinichi

Pachetul Dr. Clark eliminare pietre rinichi Premium contine:

1 pachet amestec: radacina de (Hydrangea) hortensie uscata, radacina de gravel (Eupatorium purpureum), radacina de nalba-mare (marshmallow)
Capsule de ghimbir
Capsule Uva Ursi (Strugurii Ursului)
Concentrat de cires negru, 250 ml
Vitamina B6, 250 mg
Capsule oxid de magneziu, 300 mg
Tinctura de splinuta, 30 ml
HCl (acid clorhidric 5%)
Vitamina B2 pudra

*Se recomanda detoxifierea rinichilor de cel putin doua ori pe an.

Doza zilnica:  in fiecare dimineata turnati un sfert de cana din amestecul de radacini si jumatate de cana din apa de la patrunjel intr-un recipient. Adaugati 20 de picaturi de tinctura de splinuta. Beti acest amestec in doze divizate pe tot parcursul zilei. Pastrati-l la la rece. Nu se recomanda a se consuma tot odata pentru ca poate cauza dureri mari de stomac si presiune in vezica urinara. Daca aveti un stomac sensibil, incepeti cu jumatate din aceasta doza..

Bine pentru tine:

- evitati sa consumati carne, paine, cereale, paste fainoase, bauturi carbonatate, lapte, intrucat aceste alimente au un nivel ridicat de fosfati, care conduc la formarea de cristale de fosfati in rinichi;

-evitati consumul de ceai obisnuit, cacao si ciocolata, deoarece au un continut ridicat de acid oxalic ceea ce favorizeaza formarea pietrelor de oxalati;

- mariti consumul de legume si zarzavaturi, neprocesate termic, beti cel putin 2 l de apa pe zi;

- pietrele de la rinichi vor fi dizolvate in 3 saptamani cu acest tratament, dar daca nu stopati consumul de ceai, cacao si bauturi carbonatate acestea vor reaparea in 3 zile.

Oferta Pachet Dr. Hulda Clark - Detoxifiere si Deparazitare Colon Detoxifiere rinichilor
 
 
Oferta pachet baza detoxifiere rinichi Oferta pachet premium detoxifiere rinichi


Disclaimer