Enzime Digestive
Mod de prezentare: 50 de tablete.
Fiecare tableta din flaconul de Enzime digestive de la Dr. Hulda Clark contine urmatoarele substante active: pancreatina, pepsina, radacina de ghimbir, tipsina, bromelaina, lipaza, papaina (protectia cisteinei).
Enzimele reprezinta o serie de fermenti de natura proteica care se diferentiaza prin structura coloidala complexa. Fiind specifice plantelor si animalelor, enzimele sunt necesare digestiei, fiindca au roluri importante in descompunerea alimentelor in nutrienti necesari organismului precum: mineralele, vitaminele si aminoacizii. Aceste enzime digestive actioneaza precum catalizatorii, avand potentialul de a declansa o reactie chimica complexa, fara a fi alterate, sau distruse in decursul acestui proces chimic de fractionare a masei alimentare. Printre factorii cu potential distructiv pentru enzime se numara conditiile termice, fiindca surprinzator, enzimele digestive necesita o temperatura moderata si constanta, pentru a functiona in parametri.
In transformarile biochimice ce au loc in organismul uman, actioneaza 2 tipuri de enzime, si anume: enzime endogene (care se regasesc sub forma de fermenti secretati de glandele digestive - cu rol de reglare a digestiei) si enzime exogene, sau enzime propriu-zise (enzime care trebuie procurate din mediul exterior prin consumul de alimente de origine vegetala, sau animala.
Studiile de specialitate au demonstrat efectul pozitiv al consumului anumitor enzime digestive. Acest lucru poate imbunatati procesul digestiv si elimina mult mai repede toxinele din organism. Un deficit prelungit de enzime digestive poate conduce la inflamatii cronice, halitoza, obezitate, sau migrene.
In organismul uman, enzimele exogene se gasesc in cantitati infime, insa fara prezenta lor activa nu pot exista procesele chimice de metabolizare (proces de sintetizare si asimilare cu inmagazinarea energiei), la nivel celular si tisular (a tesuturilor si diferitelor organe), nu se poate produce inmultirea celulelor si nici cresterea si dezvoltarea plantelor si animalelor.
Enzimele se pot regasi, in special, in alimentele nepreparate termic precum: germenii de grau, laptele de vaca crud (tolerat numai de cei cu ficatul sanatos), galbenusul de ou de gaina (crud, sau preparat moale), sucurile de legume, sucul si salata de orz verde, legumele si zarzavaturile tinere, afinele, caisele, ceapa, ciresele si visinele, coacazele negre, morcovii, prazul, prunele, rosiile, salata verde, sfecla rosie, semintele de soia, spanacul, usturoiul, taratele de grau, mierea, lucerna (care contine un numar de 8 enzime esentiale), ouale, carnea si pestele. Aceste substante au un rol foarte bine determinat, fiecare actionand asupra unui anumit component din alimente, neputandu-se inlocui una pe cealalta.
Prin urmare, o cantitatea insuficienta, sau absenta unei singure enzime poate determina imbolnavire.
Mod de administrare Enzime Digestive: 1 capsula inainte de mesele normale